Raktári polcrendszerek - Charlie Hűtő Kft.
FIGYELEM! Az árváltozás jogát fenntartjuk, oldalunkat folyamatosan frissítjük! Az aktuális árainkról érdeklődjön a debrecen@charliehuto.hu e-mail címen!

Raktári polcrendszerek

 

 

raktári polcrendszerekAz értékesítés mindig a boltok eladó terében történik, de a megfelelő háttér nélkül az nem tud megfelelően rugalmas és dinamikus lenni. Ebben a raktár kapacitásnak, a rendelkezésre álló teret kihasználásának döntő jelentősége van. A rendelkezésre álló raktári területek kihasználásában pedig a raktári polcrendszereknek döntő jelentőségük van. A raktári polcrendszerek megfelelő kialakítása azok, amelyek az árufeltöltésnél lehetővé teszik a gyors kiszolgálást. Ez azért fontos, hogy az eladó térben ne legyen zsúfoltság, főleg akkor ne, amikor éppen nagy a vevőforgalom.

 

Természetesen ezek kialakításánál, kiépítésénél maximálisan figyelembe kell venni, hogy az adott boltnál az előtérben milyen sebességgel és milyen típusú áruk fogynak és cserélődnek ki leginkább. Főként a gyorsan forgó és a hosszabb raktározást igénylő termékek méretei azok, amelyek nagyban befolyásolják, hogy mekkora polc mélységű, milyen magasságú raktári polcrendszert telepítsünk. A megfelelő logisztikához sokkal könnyebb kialakítani a megfelelő árufeltöltések ütemezését. Más típusú, termékelőállító cégeknél pedig az alapanyagok gyárstásba kerülését.

 

Raktári polcrendszerek, a hatékonyabb kiszolgálásért

 

A gyorsabban forgó árukat kell jobban hozzáférhetővé tenni természetesen. A közlekedő folyosókat úgy kialakítani a raktárban, hogy az árufeltöltés minél gyorsabb és hatékonyabb legyen. Ehhez szükség van a raktárkészletek gyors átláthatóságára. Természetesen a gyorsan fogyó termékek típusai és méretei meghatározzák a raktári polc magasságokat is. Amennyiben úgy hatékonyabb egyetlen állványzaton különféle magasságú, de azonos mélységű polcok hozhatók létre.

 

Ahogyan a bolti, eladótérben a polckép meghatározó a vásárlás minősége és mennyisége szempontjából, ugyanúgy a raktárban a dolgozók munkáját könnyíti meg a megfelelő polckép. Az átláthatóság mellett itt is ugyanúgy alkalmazhatunk különböző színeket, jelöléseket az egyes áruféleségek könnyebb megtalálásához.

 

A raktári polcrendszerek is, a jól működő üzleteknek ugyanolyan fontos részei, mint a bolti polcrendszerek. Így, amennyiben éppen a raktárad polcrendszerének a kialakításában gondolkodsz, keresd mielőbb a Charlie Hűtő szakértő csapatát.

 

Charlie Hűtő VIP tagság