Bolti polcrendszerek - Charlie Hűtő Kft.
FIGYELEM! Az árváltozás jogát fenntartjuk, oldalunkat folyamatosan frissítjük! Az aktuális árainkról érdeklődjön a debrecen@charliehuto.hu e-mail címen!

Fali polc 1,33 m, 57 cm bázispolc már nettó 130 000 Ft-tól
Záróláb már nettó 30 000 Ft-tól

Bolti polcrendszerek

 

bolti polcrendszerekA bolti polcrendszereknek sokkal fontosabb funkciói vannak, semmint az áruk tárolása. Nem csupán annyi a szerepük, hogy a levegyék a polcról az árut és ha hiányzik onnan, akkor az árufeltöltők újra tele rakják azokat. Azok a bolti polcok, amelyeket csak árutárolásra használnak, mégpedig úgy, hogy lehetőleg, a legtöbb minden férjen rájuk, - úgy helyezik el rajtuk, szorosan a termékeket - azok bizony nem biztosítanak megfelelő forgalmat. S ha a polcok árutároló jellege miatt csak alacsony a nyereség, akkor bizony nagy szükség lenne a megfelelő polcrendszerekre, amik a merchandising mai elveinek megfelelnek.

 

A merchandising magyarul a polcszerviz nagyon nagy hatással van egy-egy bolt forgalmára. Azt, hogy mit hová és hogyan helyezünk ki a polcokra az meghatározza egyes termékek, márkák fogyását, forgási sebességét. S az, hogy milyen ütemben és milyen termékek fogynak leginkább, az egyenesarányban van a nyereségességgel. Így koránt sem mindegy milyen polcaink vannak a boltban és hogyan használjuk azokat.

 

A merchandising egyik értelmezése szerint, a kifejezés arculatátvitelt jelent. A polcok tükrözik, azt hogyan gondolkodunk a kereskedelemről, hogyan kívánjuk szolgálni a vevőinket. A polckép, olyan arculati elem, amely a tudatalatt tájékoztatja a vevőinket arról, hogy mennyi időnként érdemes hozzánk visszatérni. Ahogyan arról is mennyit érdemes nálunk költeni.

 

Bolti polcrendszerek a jobb arculatátvitelhez

 

Minden bolt tulajdonosnak, üzletvezetőnek ezért sokkal nagyobb jelentőséget kell tulajdonítani a polcképnek, mint azt korábban tették. Azt, hogy mit hová helyezünk a polcon, az áruk milyen felületüket mutatják, milyen színeket használunk az egyes márkák és akciók feltüntetésére, mindezek nemcsak beszédesek, hanem nagyon hatékonyak, vagy lehangolóak tudnak lenni.

 

A Charlie Hűtő és csapata a polcrendszereivel segít a legtökéletesebb polcképek megalkotásában. A polcrendszereink kidolgozása, azok elosztása, a tároló egységek mind-mind nagy segítségére van ebben a boltok vezetőinek.

 

Így amennyiben éppen a legoptimálisabb, legjövedelmezőbb megoldásokat keresed a bolti polcok kialakításával, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a Charlie Hűtő és szakértő csapatával

 

Charlie Hűtő VIP tagság