Kameleo süteményes munkaasztal cukrászdáknak, üzleteknek
FIGYELEM! Az árváltozás jogát fenntartjuk, oldalunkat folyamatosan frissítjük! Az aktuális árainkról érdeklődjön a debrecen@charliehuto.hu e-mail címen!
Kameleo süteményes munkaasztal
Kameleo süteményes munkaasztal

Kameleo munkaasztal


Típus Méret mm Nettó vételár Bruttó vételár
Kameleo 0.6 hűtetlen 690x960x920 323 000 Ft 410 210 Ft
Kameleo 0.9 hűtetlen 990x960x920 424 000 Ft 538 480 Ft
Kameleo 1.3 hűtetlen 1390x960x920 527 000 Ft 669 290 Ft

Alapfelszerelés

- faburkolat

- LED világítás

- fa belső

- hajlított üveg

Rendelhető extrák

- üvegpolc

 

A sütemények előkészítése, díszítése, tálalása, minden cukrászdában, minden süteményeket forgalmazó üzletben külön feladat. Nagyon fontos, hogy ehhez ne csak megfelelő, de az üzletünkbe illő látványos munkafelületet alakítsunk ki. Egy ilyen munkaasztal betölti a híres éttermek, látványkonyha funkcióit. A Kameleo munkaasztal ezt az igényt tökéletesen szolgálja ki.

 

Előterébe nemcsak el tudjuk helyezni a még díszítésre, csomagolásra váró süteményeket, de itt mindazokat a munkafolyamatokat, látványosan el tudjuk végezni, amire az eladótérben szükség lehet. Apróbb díszítéseket, amik csak az utolsó pillanatban kerülnek a süteményre vagy mert a vevő kérte, hogy ezt az utolsó fázist látni szeretné, ha kell tudjon még módosításokat kérni a végső látványhoz. Ezen a munkaasztalon természetesen a sütemények csomagolása is jóval egyszerűbb.

 

 

Süteményes munkaasztal a hatékonyabb munkavégzéshez

 

 

Maga a tálalás, kiszolgálás is egyszerűbbé és látványosabbá válik. A sütemények felszolgálásának ezen része is nagyon fontos, ahhoz, hogy a vevőink újból visszatérjenek.

 

Az elvitelre készült sütemények, torták is megcsodálhatóak így az eladótérben.  Így sokakban felmerül, ha hazatérnek otthonra is vigyenek magukkal valamit ezekből a süteményekből.  Ezt a célt szolgálják a süteményes munkaasztal egyedi technikai paraméterei, mint a faburkolat, a LED világítás, a fa belső és a hajlított üveg.

 

 

hírlevél feliratkozás

 

 


Kérjen ajánlatot

  Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Szabályzatot


Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Professzionális hűtőgyártás: https://hutogyarto.hu/