Jamajka NZ (hűtetlen) süteményes vitrin - Charlie Hűtő
FIGYELEM! Az árváltozás jogát fenntartjuk, oldalunkat folyamatosan frissítjük! Az aktuális árainkról érdeklődjön a debrecen@charliehuto.hu e-mail címen!
Jamajka NZ (hűtetlen) süteményes vitrin
Jamajka NZ (hűtetlen) süteményes vitrin

Jamajka NZ (hűtetlen)


Típus Méret mm Nettó vételár Bruttó vételár
Jamajka NZ 45 N 1230x1160x1360 651 000 Ft 826 770 Ft
Jamajka NZ 90 N 2200x2140x1360 1 131 000 Ft 1 436 370 Ft

Alapfelszerelés

- neutrális, hűtés nélkül

- válaszható színű fa burkolat

- LED világítás

- minden polc megvilágítva

- hajlított üveg

Rendelhető extrák

- fa burkolat nélkül

 

Azokban a pékségekben, cukrászdákban, ahol széleskörű a kínálat, ahol széles a termékvonal, egy olyan süteményes vitrinre van szükség, amely ezt megfelelően képes bemutatni. Mind a süteményes vitrin kialakítása, mind a benn rendelkezésre álló tér, ezt kell, hogy suggalja: Számtalan változatú, jobbnál jobb sütemények.

 

A Jamajka NZ süteményes vitrin kialakításában ez játszotta az egyik fontos szerepet. Az orránál, mint egy hajó ugyanis megtöri a teret. Így a vitrin kétoldalán elhelyezett többféle süteményre és pékárúra, akár egyetlen nézőpontból is tökéletes rálátás nyílik.

 

 

Süteményes vitrin a széles termékvonalhoz

 

A süteményes vitrin berendezésének, a benne lévő sütemények elhelyezésének innentől kezdve csak a bolt tulajdonosának az elképzelése szabhat határt. A saját termékeknek a süteményes vitrin különböző pontjain való elhelyezésével szabadon kísérletezhet bárki. Addig helyezheti a különböző szintekre, mélységekbe a termékeket, amíg az áruforgási sebessége el nem érte a legoptimálisabb szintet. Innentől kezdve a Jamajka süteményes vitrinünknél csak meg kell őrizni ezt a kombinációt. S a Jamajka NZ süteményes vitrin hajója tökéletesen siklik velünk a sikeres eladások tengerén.

 

  

süteményes munkaasztal

Kérjen ajánlatot

  Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Szabályzatot


Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Professzionális hűtőgyártás: https://hutogyarto.hu/

További termékek a kategóriában