Cube N 3P süteményes hűtőpult - Charlie Hűtő
FIGYELEM! Az árváltozás jogát fenntartjuk, oldalunkat folyamatosan frissítjük! Az aktuális árainkról érdeklődjön a debrecen@charliehuto.hu e-mail címen!
Cube N 3P  süteményes hűtőpult
Cube N 3P  süteményes hűtőpult

Cube N 3P (hűtetlen)


Típus Méret mm Volt/Watt Nettó vételár Bruttó vételár
Cube 3P N 0.6 610x835x1380mm 230V 538 000 Ft 683 260 Ft
Cube 3P N 0.9 910x835x1380mm 230V 700 000 Ft 889 000 Ft
Cube 3P N 1.3 1310x835x1380mm 230V 812 000 Ft 1 031 240 Ft

 

Leírás:

Cukrászda - CUBE. Nagyon elegáns és modern dizájnnal rendelkezik. Panoráma kirakótér jellemzi. A nagyon nagy üvegfelületek használatának köszönhetően a legjobb helyet kínálja a bemutatott sütemények, torták és csokoládé termékek számára. A CUBE alapkivitelben LED világítással rendelkezik, amely garantálja az alacsonyabb energiafogyasztást és kiemeli a kirakatban bemutatott termékeket. Három szállítási változatban (CUBE 3P) és 2 szállítási változatban (CUBE 2P) kapható.

Alapfelszerelés

- fekete Melamin bútorlap burkolat

- festett fém fekete oldalak

- LED világítás

- minden polc megvilágítva

- nyitható egyenes üveg

- ventilátoros hűtés

- automatikus leolvasztás

- digitális hőfokszabályzó

- hangjelzés az elpárologtató szennyeződésekor vagy a ventillátor elakadása esetén

Rendelhető extrák

- Trend magasfényű burkolattal

- P2 , 2 sor polccal kérhető

- inox polctartó konzol 0.6, 0.9, 1.3 tip

 

A Cube süteményes hűtőpult többféle cukrász és pék termék együttes bemutatására alkalmas. A hűtő belső hőmérséklete lehetővé teszi, hogy többféle süteményt, akár időszakosan változó kínálatban is, forgalmazzunk a vevőinknek. A süteményekre is jellemző szezonalitásnak megfelelően, minden időszakban jól bemutathatjuk az aktuális, szezonális süteményeket és az újdonságokat is.

 

A süteményes hűtőpult kialakítása nagyon hely gazdaságos. Az egyszerű forma, lehetővé teszi, hogy az üzlet számos pontján kényelmesen elhelyezzük. A süteményes hűtőpult téglalap kialakítása miatt, bárhová a fal mellé – ahol van áramforrás a közelben – könnyen elhelyezhető. Bárhová is kerüljön a Cube süteményes hűtőpult, egyben biztosak lehetünk, hogy a termék kínálatunk tökéletesen prezentálja majd.

 

 

Süteményes hűtőpult, bármilyen élelmiszerüzletbe

 

Szintenként lehetőségünk van, más-más kategóriájú pék vagy cukrásztermék bemutatására. Az alsó tároló, a nagyobb helyigényű, magasabb termékek számára kiváló hely. A felsőbb polcokon egészen az apróbb süteményekig bezárólag, berendezhetünk egy-egy szintet.

 

Amennyiben nemcsak a sütemények és a pék termékek a profilunk a Cube süteményes hűtőpult, akkor is kiválóan tudja a vevőink elé tárni, a beszállítóink változatos kínálatát.

 

 

 

 


Kérjen ajánlatot

  Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Szabályzatot


Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Professzionális hűtőgyártás: https://hutogyarto.hu/