Jola 4 Retro (+4°C…+8°C) - süteményes hűtő a Charliehűtől
FIGYELEM! Az árváltozás jogát fenntartjuk, oldalunkat folyamatosan frissítjük! Az aktuális árainkról érdeklődjön a debrecen@charliehuto.hu e-mail címen!
Jola 4 Retro - süteményes hűtő
Jola 4 Retro - süteményes hűtő

Jola 4 Retro (+4°C…+8°C)


Típus Méret mm Volt/Watt Nettó vételár Bruttó vételár
Jola 4 RETRO (Forgó üvegpolccal) 870x870x1970 230V/600W 1 148 000 Ft 1 457 960 Ft
Jola 4 RETRO (Fix üvegpolccal ) 870x870x1970 230V/600W 997 000 Ft 1 266 190 Ft

Alapfelszerelés

- ventilátoros hűtés

- üvegpolc

- válaszható színű fa burkolat

- inox belső

- LED világítás

- 4 oldalt üveg

- automatikus kondenzvíz elpárologtató

Rendelhető extrák

- rácsos króm polc forgóhoz

- üvegpolc

- kerekek

 

 

A retro nem elavultat, elmúltat jelent valójában, hanem csak múltba nézést. A múlt megidézését. S ez bármilyen korú is legyen valaki, minden ember számára kellemes érzés.  A múltban az élet előrehaladtával ugyanis egyre inkább az élményeket kutatjuk. Ez így nemcsak nosztalgikus, hanem örömteli hangulatot is eredményez. Olyan hangulatot, amikor készen állunk a sütemények fogyasztására.

 

Gyermekkorunk vagy ifjúságunk emlékei, az akkori dalok, események, eszközök és ízek szinte különös fényben jelennek meg előttünk. Ez teremti meg a retro világát. Épp emiatt lehet akkora sikere a retro rádióknak, mert fiatalságunk zenéi szólalnak meg benne. A retro, azonban nem jelenti csupán a régebbi dolgok, egy az egyben történő megismétlését. Az igazi retro szellemiség, akkor tud megvalósulni, ha az illik a jelenünkhöz is. A retro tehát nemcsak ismétlés, hanem megújítása bizonyos dolgoknak.

 

  

 

Süteményes hűtő, a legerősebb hangulatokért

 

 

 

A technikai funkciói, egy retro hangulatot megidéző hűtűnek is természetesen, egészen kortársak. A ventilátoros hűtés, az üvegpolc, a válaszható színű faburkolat, az inox belső, a LED világítás, a süteményes hűtő 4 oldalát borító üveg és az automatikus kondenzvíz elpárologtató, bármelyik másik süteményes hűtő modellnek megfelel. Azonban, ha termék kínálatunk nagyrészét hagyományainkhoz illeszkedők sütemények vagy újra gondolt tradicionális édességek teszik ki, akkor megéri a Jola 4 Retro süteményes hűtőt választani.

 

 

 
süteményes munkaasztal

Kérjen ajánlatot

  Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Szabályzatot


Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Professzionális hűtőgyártás: https://hutogyarto.hu/