Típus | Méret mm | Volt | Nettó vételár | Bruttó vételár |
---|---|---|---|---|
Gastroline Cube 0.6 N 2P hűtetlen | 610x835x1250 | - | 536 000 Ft | 680 720 Ft |
Gastroline Cube 0.9 N 2P hűtetlen | 910x835x1250 | - | 567 000 Ft | 720 090 Ft |
Gastroline Cube 1.3 N 2P hűtetlen | 1310x835x1250 | - | 627 000 Ft | 796 290 Ft |
Gastroline Cube 0.6 N 3P hűtetlen | 610x835x1430 | - | 600 000 Ft | 762 000 Ft |
Gastroline Cube 0.9 N 3P hűtetlen | 910x835x1430 | - | 664 000 Ft | 843 280 Ft |
Gastroline Cube 1.3 N 3P hűtetlen | 1310x835x1430 | - | 765 000 Ft | 971 550 Ft |
(2024.06.) |
2P: 2 polcos ; 3P:3 polcos
-hűtés nélküli bútor
-fekete bevonatú acélból készült külső ház és oldallapok
-fa melamin előlap rozsdamentes acél vagy tükör dekorcsíkkal - Igloo színmintából rendelhető színekben
-keret nélküli üveg oldallapok, és egyenes első üveg maximális átláthatóságért
-egymásba építhető (sorolható) eszköz
-belső polctartó keret ezüst, arany vagy fekete színűre festett (IGLOO színminta)
-két vagy három üvegből készűlt polc, magasság- és szögbe állítható
-kiállító tér alja melamin fa bútorlap - Igloo színmintából rendelhető színekben
-hátsó tolóajtók szigetelt üveggel (0.6m szélesnél - nyíló ajtók)
-felső belső világítás + kiegészítő megvilágítás minden egyes polcon - LED-es lámpák (cukrász sárga színű)
Gastroline Cube süteményes vitrin, kifejezetten azoknak a termékeknek, amelyek nem igényelnek hűtést. Lehetnek ezek éppen cukrásztermékek vagy pékségek süteményei, a közös pont az lesz bennük, hogy ezek a száraz sütik nem igénylik a hűtést. Ezek a termékek nem tartalmaznak krémeket vagy olyan töltelékeket, amik gyorsan romlanának. Ráadásul, ezeknek a termékeknek a forgási, értékesítési sebessége is megfelel, annak, hogy ne kelljen sokáig tárolni őket.
Az egyes polcokon a kínálatunkat, a termékeinket, így a maguk teljességében tudjuk bemutatni. A különböző termékekből azonos mennyiséget kihelyezve, pontosan ki tudjuk kalkulálni, hogy a forgalom szempontjából minek hol lesz a legoptimálisabb helye.
A vevők választásai, hogy melyik polcról, mit és mennyit kérnek és milyen napszakokban, nagy segítségünkre lesz a termékek megfelelő forgási sebességének a kiszámolásához.
A legkeresettebb, legjobban fogyó termékeket, így oda tehetjük, a polc azon pontjára, ahol egyébként más termékekből kevesebb fogyna. Míg azokat a süteményeket, amiknek a forgalmával, több hasznot generálhatunk, tehetjük a legjobb eladást produkáló polcrészekre, szintekre.
A szárazsütemények, péktermékek értékesítésének ez az egyik kulcstényezője. Megtalálni a süteményes vitrinben minden terméknek azt a helyet, ahol az a legkelendőbbé válhat. Ehhez kell a megfelelő időráfordítás, míg kikísérletezzük ezeket a térben jól meghatározható eladási pontokat.