Gastroline Cube (hűtetlen) süteményes vitrin - Charlie Hűtő
FIGYELEM! Cégünk debreceni telephelyének új címe: Nyugati Park - Vállalkozói park, 4031 Debrecen, Harsona utca 63.
Gastroline Cube, süteményes vitrin
Gastroline Cube, süteményes vitrin

Gastroline Cube (hűtetlen)


Típus Méret mm Volt Nettó vételár Bruttó vételár
Gastroline Cube 0.6 N hűtetlen 610x835x1270 230V 360 000 Ft 457 200 Ft
Gastroline Cube 1.0 N hűtetlen 910x835x1270 230V 389 000 Ft 494 030 Ft
Gastroline Cube 1.3 N hűtetlen 1310x835x1270 230V 435 000 Ft 552 450 Ft

Alapfelszerelés

  • választható színű faburkolat fronton és festett fém oldalvég
  • dekor tükör csík a front oldalon
  • LED világítás
  • minden polc megvilágítva
  • egyenes üveg
  •  

Rendelhető extrák

  • faburkolat nélkül
  • inox külső
  • Inox polctartó konzol 0.6 tip
  • Inox polctartó konzol 0.9 tip
  • Inox polctartó konzol 1.3 tip

 

Gastroline Cube süteményes vitrin, kifejezetten azoknak a termékeknek, amelyek nem igényelnek hűtést. Lehetnek ezek éppen cukrásztermékek vagy pékségek süteményei, a közös pont az lesz bennük, hogy ezek a száraz sütik nem igénylik a hűtést. Ezek a termékek nem tartalmaznak krémeket vagy olyan töltelékeket, amik gyorsan romlanának. Ráadásul, ezeknek a termékeknek a forgási, értékesítési sebessége is megfelel, annak, hogy ne kelljen sokáig tárolni őket.

 

Az egyes polcokon a kínálatunkat, a termékeinket, így a maguk teljességében tudjuk bemutatni. A különböző termékekből azonos mennyiséget kihelyezve, pontosan ki tudjuk kalkulálni, hogy a forgalom szempontjából minek hol lesz a legoptimálisabb helye.

 

A vevők választásai, hogy melyik polcról, mit és mennyit kérnek és milyen napszakokban, nagy segítségünkre lesz a termékek megfelelő forgási sebességének a kiszámolásához.

 

 

Süteményes vitrin, a nagyobb forgalomért

 

A legkeresettebb, legjobban fogyó termékeket, így oda tehetjük, a polc azon pontjára, ahol egyébként más termékekből kevesebb fogyna. Míg azokat a süteményeket, amiknek a forgalmával, több hasznot generálhatunk, tehetjük a legjobb eladást produkáló polcrészekre, szintekre.

 

A szárazsütemények, péktermékek értékesítésének ez az egyik kulcstényezője. Megtalálni a süteményes vitrinben minden terméknek azt a helyet, ahol az a legkelendőbbé válhat. Ehhez kell a megfelelő időráfordítás, míg kikísérletezzük ezeket a térben jól meghatározható eladási pontokat.

 

 

 

 


Kérjen ajánlatot

  Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Szabályzatot


Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!