Típus | Méret mm | Volt | Nettó vételár | Bruttó vételár |
---|---|---|---|---|
Gastroline Cube 0.6 N hűtetlen | 610x835x1270 | 230V | 471 000 Ft | 598 170 Ft |
Gastroline Cube 1.0 N hűtetlen | 910x835x1270 | 230V | 498 000 Ft | 632 460 Ft |
Gastroline Cube 1.3 N hűtetlen | 1310x835x1270 | 230V | 550 000 Ft | 698 500 Ft |
-választható színű faburkolat fronton és festett fém oldalvég
-dekor tükör csík a front oldalon
- üveg kirakodó polcok, magassáa és szöge állítható
-polcok LED-es megvilágítással
-egyenes üveg
-hátsó üveges tolóajtók
-belső keret ezüstre vagy aranyra festve (IGLOO színminta)
Gastroline Cube süteményes vitrin, kifejezetten azoknak a termékeknek, amelyek nem igényelnek hűtést. Lehetnek ezek éppen cukrásztermékek vagy pékségek süteményei, a közös pont az lesz bennük, hogy ezek a száraz sütik nem igénylik a hűtést. Ezek a termékek nem tartalmaznak krémeket vagy olyan töltelékeket, amik gyorsan romlanának. Ráadásul, ezeknek a termékeknek a forgási, értékesítési sebessége is megfelel, annak, hogy ne kelljen sokáig tárolni őket.
Az egyes polcokon a kínálatunkat, a termékeinket, így a maguk teljességében tudjuk bemutatni. A különböző termékekből azonos mennyiséget kihelyezve, pontosan ki tudjuk kalkulálni, hogy a forgalom szempontjából minek hol lesz a legoptimálisabb helye.
A vevők választásai, hogy melyik polcról, mit és mennyit kérnek és milyen napszakokban, nagy segítségünkre lesz a termékek megfelelő forgási sebességének a kiszámolásához.
A legkeresettebb, legjobban fogyó termékeket, így oda tehetjük, a polc azon pontjára, ahol egyébként más termékekből kevesebb fogyna. Míg azokat a süteményeket, amiknek a forgalmával, több hasznot generálhatunk, tehetjük a legjobb eladást produkáló polcrészekre, szintekre.
A szárazsütemények, péktermékek értékesítésének ez az egyik kulcstényezője. Megtalálni a süteményes vitrinben minden terméknek azt a helyet, ahol az a legkelendőbbé válhat. Ehhez kell a megfelelő időráfordítás, míg kikísérletezzük ezeket a térben jól meghatározható eladási pontokat.